No niin, ensimmäinen verhoilulauantai on siis hoidettu. Aika mukavasti sain hommia tehtyä. Vasaroin jouset tuolin pohjalautoihin sinkilöillä(aika hurjaa hommaa, vanha puu voi toisinaan olla aika "tiivistynyttä " tms) Jousien alle laitoin suikaleet juuttikangasta, äänieristeeksi, suoraan laudoituksen päälle jos jouset laittaa niin saattavat kuulemma narista tai muuta ääntä pitää.
187976.jpg

Kun jouset ovat paikoillaan, aloitetaan sidonnat. Kerkesin tehdä asentosidonnat, jotka tehdään  taka- ja etusarjojen välille. Muutamaan kertaan purettuina sidoista tuli lopulta aika hyvät. Kesätauon jäljiltä olivat vaan erilaiset solmut aika hukassa....Sidonta on täynnä nippelitietoa: takajouset aavistuksen takakenoon, etujouset etukenoon, taas aavistuksen. Sitten korkeus samalle  tasolle ja oikean malliset solmut oikeaan kohtaan jousta...jne...jne... (tarkkasilmäinen kuvan katsoja voi huomata, että yläkuvassa oik puoleinen sidontarivi oli kuvanottohetkellä vielä hiukan kesken....)

187974.jpg

Kuten kuvasta näkyy, onnistuin valtaamaan verstaalta ikkunapöydän tuoleineni, luonnonvalo on mukavaa työvalona....niin kauan kuin sitä nyt ennen kaamosaikaa on tarjolla. Samoin kuvassa näkyvät viehkot sukat, jotka päärynäpuu on saanut kinttujensa suojaksi :) Maalarinteippi ajaa kyllä hyvin sukkanauhojen virkaa. Mainittakoon vielä, että verhoilupiirimme kokoontuu joka toinen viikko ja kerrallaan 6 tuntia, elikkä hitaasti kiiruhtamista tuo touhu on, eivät tuolit aivan tuosta vaan valmistu!