...kai joskus. Tälle talvelle meidän höpsö Ringo tarvitsee jo ihan isojen poikien talvipalttoon. Dalmatialaisäidiltä peritty oma turkki on turhan hentoinen pohjolan viimoihin!! Viime talveksi tuunasin saumurilla lasten vanhasta kirjoneuleesta "pikapuseron", en paljoa vaivaa viitsinyt nähdä hurjimmassa kasvuiässä olevan pojankossin vaatteisiin.
Jo viime keväänä ostin kirpparilta tätä tilannetta varten pikkutytölle aivan ihanasta dalmatialaiskankaasta tehdyn hame+liivi yhdistelmän parilla eurolla. Kankaan pintakin on kuin oikeaa turkkia!  Lisäksi takkiin kierrätetään tyttärien vanha, musta kevyttoppatakki. Kaavoitusapuakin löysin männä viikolla ihan vahingossa Novita-lehtiä selaillessa.
190219.jpg


Lienee kai oikeus ja kohtuus laitta Ringo -höppänänkin kuva tänne, kun hänesta kirjoitettiinkiin. Kuvassa höpsö koiruli juuri sanoo : "toi on sitten meidän isännän Saab, sitä se aina tuunailee ja puunailee, eikä mua hali lainkaan" tms... Ja rotuhan on dalmatiannoutaja tai kultiainen tai ihan mikä vaan, mutta ihana ja oppivainen on poika!

190241.jpg