Ajattelin laajentaa blogini sisällön tilataideinstallaatioihin:

187091.jpg

Tai siis oikeasti katossa roikkuvat uusimman projektin käsinojat lakkauksen jäljiltä kuivumassa...Pintakäsittelynä on vesiliukoinen Clou-merkkinen petsi, väri päärynäpuu. Petsauksen jälkeen niin nämä käsinojat kuin tuolinjalatkin on hiottu karhunkielellä (siis sillä niksipirkka tasoisella yleistyövälineellä, jota voi ostaa siivousosastolta!) ja lakattu puolihimmeällä vesiohenteisella lakalla. Petsijauhepussin kyljessä kyllä kehoitetaan käyttämään liuotinohenteista lakkaa, mutta vesiohenteinen on ihan ok, korkeintaan aavistuksen vaalentaa lopputulosta.
Koskapa kaikilla projekteillani on joku työnimi, olkoon tämä tuoli nimeltään päärynäpuu. Aika usein tulee nimettyä tuoli tulevan haltijan mukaan, mutta tämä kun on sellainen salaisemman puoleinen ylläriprojekti, niin olkoon päärynäpuu....jos sattuu tuleva haltija vaikka blogiin eksymään...

Taustalla takan päällä näkyy sopivasti meidän Antsun koulussa tekemä lintulauta....ehkä ens talvena se jo ulos pistetään virkaansa hoitamaan!!

Sinänsä hyvä saavutus tälle viikolle, että ylipuhuin rakkaan siippani menemään puutyöpiiriin...ei oo ikinä mitään kansalaisopistoja harrastanut, jotain puutyötä kuitenkin kouluaikoina...eli siis IHAN PARI VUOTTA SITTEN....No nyt aikoo tehdä ns. tupakkapöydän, jollaisia sohvapöytinä k-tuolien kera on yleensä käytetty.  Ja sehän sopii hyvin tämän mun harrastuksen rinnalle!

Huomenna alkaa vihdoin verhoilupiiri! Ennen sitä täytyy vielä tänä iltana kertaalleen hioa tuolinjalat sillä karhunkielellä ja vetaista lakkaa pintaan ja pukea ne sukkiin, kun viime yönäkin on ollut pikku pakkanen...ei vaan siksi sukat, ettei työn ryminässä tule vahingossa kolhittua vaivalla petsattuja & lakattuja kinttuja.