Intouduin kuvaamaan pihapiirissä tuoreimmat kuvat; kaikki haravoimattomat lehdet olivat kauniiseen lumipeitteeseen kääriytyneet :))
Eilen pesin tilkkupeitteen, jonka olen luvannut korjata tällä talvikaudella. Asiallista olisi se kai kuvata ja blogittaa vasta valmiina, mutta niin kauniisti se tuolla lumisessa luonnossa pyykkinarulla liehui....
                                 229403.jpg

(sitä paitsi kuvasta tuli se verran hämärä, etteivät puhki kuluneet tilkut edes kunnolla näy...onneksi...)


Eilissä päivin vietimme puolisoni kanssa ns. laatuaikaa. Kävimme Suomen Sievimmässä kunnassa autoilemassa ja noutamassa Huuto.net huudossa kohalle päsähtäneet tuolit....(ehkä seuraava blogini aihe on uudet keittiön kalusteet....papan tekemä pöytä ja nyt riittävästi tuolejakin on on varastossa odottamassa entraamista...mutta näitä projektejahan ei kiireellä pilata.....)
 
                               229405.jpg

Tuolin raadot kuitenkin vielä mahtuvat sisävarastointiin, eli niiden ei tartte tulevaa kevättä kuitenkaan koivun oksilla viettää.

"päärynäpuu" -projektikin on jonkinverran edistynyt. Eilen myöhäisillassa katselin lapsosten kanssa Salama Seepra -leffaa ja ompelin tuoliin  kanttia...(koko yön sitten mietin, että otanko purkukurssia ja teen uudelleen....nyt valehtelin, olen kyllä nukkunutkin...mutta purkukurssit päätin pitää itselleni aiheen tiimoilta, etureuna pitää saada enemmän ulos!!) Kunhan siitä kantista tulee riittävän hyvä, blogitan kuvia aiheesta ja kerron tarkemmin mitä tuo "kantti" tarkoittaa på finska.

Ja sitä Salama Seepraa voin suositella katottavaksi ns. aikuisillekin, vaikka kyseessä lienee lasten elokuva!!