...tulin juuri verstaalta. Fiilis oli kuin ainakin kovemmissakin perjantaipippaloissa; seinän takana on paikallisen bändin treenikämppä ja pojat (pitäskö sanoa sedät?...) siellä musisoi.....

                      236589.jpg

Ja tuossa on sitten on tulos.....afrotyylin huonekalu...ei vaan vaivalla nätiksi ommeltu tuoli on nyt päällystetty värjätyllä kookoskuidulla, eli enricon rintakarvoilla, kuten me tytöt tapaamme sanoa...tämä ei nyt ihan ole vielä pintapehmustetta....tuolla kiharakerroksella on lähinnä tarkoitus tasoittaa kolot, joita väkisin syntyi edellisessä työvaiheessa perustusta ommellessa. Ja jälleen kerran tuolinteos kuvassa näyttää varsin muotopuolelta.....kyllä se siitä!!


                      236590.jpg

Edellisen kuvan röyhyt peitetään flokkivanulla, josta en työn touhussa muistanut kuvaa ottaa...flokki on lähinnä vanhanaikaisen peitteen täytteen oloista, siis ajalta ennen nykyisiä vanuja. Flokin päälle viritellään puuvillakangas. Ja kun jonkin asteen kierrätysfanaatikko olen, niin vanhat verhot (huom ihana hevoskuosi!) pääsevät uusiokäyttöön. Kangas kiristetään napakasti tuolin yli, kuvassa on alkuvaihe asettelusta menossa, heftaneuloilla kiinnitettynä sieltä täältä. Varsinainen fiilaus ennen ompelua jäi huomisen hommaksi....ellei sitten "ope" määrää purkukursseja. Ja tuo takana näkyvä tuoli ei edelleenkään ole bloginpitäjän askare, vaan ystävällisen avaimenlainaajan, jolle kuuluu kiitos siitä, että näin iltapuhteinakin pääsee verstaalle!

Kuten ehkä tarkkaavainen lukija voi huomata, on selkänojan yläpuukin ruuvailtu paikoilleen sitten viimekuvaaman....piti laittaa paikoilleen, ettei vahingossa joudu saunapuiksi. Ja tästä aasinsiltana totean lähteväni saunaan!!!!