...on tontuilla vartioida joulukääröjä kirjahyllyn päällä....
         
                294442.jpg


Sinnepä niitä pikkuhiljaa kertyy. Voivat tietenkin sisältää myös blogissakin mainittuja neuloksia yms., vaikka käsitöistä osa onkin laitettu paketeissa kummilapsille yms. yms.

(Saldona 2 x sukat, rannekkeet, läppäsormikkaat, kaulaliina + vielä keskeneräiset rannekkeet ja ne hienot huovutetut patalaput, jotka aloitan tänään....ja sitten muutama pikkuvirkkauskin pitää vielä tehdä....tai no voi olla että hienojen huovutettujen patalappujen sijasta teenkin tilkkutyöpatalappuja, kun huomenna vapaapäivän kunniaksi lupasin kaivaa singerin esille ja ommella Natulle joulujuhlaan uuden hamosen....)

Varsinaisella verhoiluosastolla on ollut aika hiljaista. Kankaista on tilaus sisällä, kunhan ne saapuvat, voi homma hieman edetä. Tosin tämä joulutohina hieman haittaa harrastustoimintaa....Käväisin yhtenä päivänä verstaalla siitä 3 € tuolista purkamassa kaiken irrotettavan...ja kuiva keskuslämmitysilma näytti kyntensä: niin tukevan ja tanun tuntuinen tuolinrunko pitää sittenkin liimata uusiksi, melkein kaikki liitokset ovat löystyneet liikkuviksi....

Ilokseni olen havainnut, että tämä blogien ihmeellinen maailma on Erkille ja Lissullekin auennut, kun on kommenttiakin tullut!! Kyllä se siitä!!