Joskus on tullut käytyä noilla kirpputoreillakin, ei vain ole tullut postattua aiheesta. Taannoin ostin vanhan, reunoiltaan fasettihiotun peilin, koko ehkä ...hmm.. metri kertaa puoli tms...Kehyksinä aika ronskit, punaruskealla maalilla maalatut simppelit laudat. Niistä kehyksistä johtuen peili onkin vielä karanteenissa, Natu-neiti ilmoitti, että TUOMMOSTA KAUHEUTTA ei meidän seinille ripusteta...tarkoitukseni onkin jossain vaiheessa nikkaroida uudet kehykset...sitä paitsi peilin hinta oli jo alennettu; kerran aiemminkin sitä hipuilin, mutta maksoi silloin vielä liikaa...

Viimeviikkoiselta kirpparireissulta ostin Novitan puuvillalankoja, lähinnä Alabamaa 3 eurolla 10 kerää ja samassa pussukassa pari ohuempaa virkkauslankaa!! Värit keväisiä keltasia, vaalean vihreää ja oranssia, eli juuri riittävän rumia! Sattuu varastoissa olemaan ennestäänkin soppeleita värejä, tarkoitus on virkata isoäidinneliöistä peite, kunhan kerkeää....ehkä eläkkeellä? Löysin myös Satu Hassin teoksen Tukka hattuhyllyllä, sen vein naistenpäivän tervehdykseksi ystävälleni, joka turhankin läheltä käy läpi samoja teemoja kuin kirja, elikkä rintasyöpää.

Ai niin: uudessa Suuressa Käsityölehdessä oli jotain vallan somaa:
                447259.jpg

Olen itse samanlaisessa koltussa ja lakissa pikku tyttönä kulkenut, lakissani oli vain reilu tupsu päälaella! Väritkin täsmää, mutta tuollaista vyötä ei ollut! Voi kun oon ollut nätti!
edit. oisko sittenkin ollut mullakin vyö...pitänee soittaa äidille ja kysyä...jäi vaivaamaan...