Kävin aamusella verstaalla mutkan, kuten kaikki tietenkin eilisestä postauksesta muistavat, on monenlaistaa hommaa tälle viikolle. Ekin selkänojan etupuolen kävin värkkäilemässä:
537314.jpg
Kun istuin on verhoiltu, mitataan soppeli kappale selkänojan etuosaa varten. Ykköskuvassa se on ylhäältä ja sivuilta heftattu eli väliaikaisesti kiinnitetty paikoilleen. Kuva nyt on hieman suttu, mutta ehkä siinä näkyy 2 pryyliä, kotka on merkkeinä selkänojan puuosien reunassa, jotta osaan tehdä oikeaan kohtaan leikkaukset ko. puita varten.
Kakkoskuva kai esittää sitä, että kiinnitys ylä- ja sivureunoissa aloitetaan aina keskeltä, kangas pitää saada aikalailla napakasti paikoilleen!! Kolmoskuvassa sitten näkyykin yläkulma, ne tehdään lopuksi, ensin sivukappaleet kiinnitetään, leikataan ylimääräiset saumanvarat pois ja sitten yläreuna kulmasta nätisti siihen päälle. Kun tarpeeksi tiukasti sen nitoo, ei tarvitse ommella tms. lainkaan. Takaosa on vielä tekemättä, käsinojat nimittäin kiinnitettään ennen sitä. Tänään täytyy lakata kätöset vielä kertaalleen, ehkä keskiviikkona ne etsitään paikoilleen.
Aamupyrähdyksen jälkeen suuntasimme siipan kanssa kaupunkiin, isossa komeassa rautakaupassa käytiin, ostin sitä eilen mainittua maitoliimaa ja paksuimpia puutappeja jo pöytäprojektiin (jalkojen jatkamista varten) Ei ole isännys tainnut vaimonsa blogissa käydä pariin päivään, kun otti ja osti akkuporakoneeseen uusia päitä, entiset on jo aika kuluneita. Jos ois blogia lukenut, tietäisi vaimon  tilanneen kokonaan uuden poriksen hoppuhaalista...tapelkoon sitten itse sen vanhan kanssa, joka toimii, ei toimi, ehkä toimii....minä kohta porailen uudella komealla, hyvä jos saa ukkokulta koskea edes siihen uuteen poraan...Olinkohan ilkeä, kun en edes siellä kassalla paljastanut tilaustani....taisi mennä mieheltä liki 5 euroa hukkaan....