Kerrankin...
Heti "blogistaniaan" saavuttuani totesin arpaonnen suosineen: olen voittanut Lumikiteen blogiarpajaisissa!! Hyvä että jonakin lauantaina jotakin voittaa, lottoon on jo usko mennyt...
Tänään olikin kansalaisopiston viimeinen verhoilulauantai tälle kevättä. Tuolipari ei ole tietenkään valmis, mutta likimain. Kevättuoli saa pintaansa vielä vanun ja kankaan. Ai niin, puuosat ovat kunnostamatta...
       532826.jpg
Tuo selkänojan iiiihana kukkakuosi on siis todella vasta liinaus, ei lopullinen kangas...

Kevättuoli saa nyt odotella, sillä ensin pitäisi eki saada valmiiksi; lupailin sen tuoda näytille kevätnäyttelyyn paikalliseen kirjastoon...(työvaihekuvaus tyssäsi siihen, ettei kukaan ollut mulle viikon varrella ladannut kameran akkuja....)
       532827.jpg
Sain kun sainkin käsiini tuota punaista Apulia-kangasta, jota alunperinkin haaveilin kankaaksi. Istuimen olen siis verhoillut, opettajan suosiollisella avustuksella...Siis kankaan leikaaminen, ompelu jne pitäisi olla vahvoin lenkkini näissä tuolihommissa...no nyt kuitenkin onnistuin leikkaamaan kankaan sopivasti liian pieneksi. Tai siis blackout tuli ja unohdin mitata takajalan mitan kankaaseen. No, yhteistuumin ahertaen ja silitellen ja sovitellen kangas kuitenkin istui paikoilleen...Kankaathan on sen verran arvokkaita, ettei niitä liikaa osteta varalle....Kappaa en tähän tuoliin ommellut, jotenkin tuo kaunis kuvio tulee paremmin esille yhtenäisestä istuinosasta. Toilailujeni vuoksi jäivät niittausvarat aika kapeiksi. Kangaskin on yllättävän helposti ruopuvaa, joten open kehoituksesta taidan arkena käydä ostamassa vanhaa kunnon maitoliimaa ja käyttää sitä saumanvarojen tukemiseen.

Tuo kangas on kyllä syötävän ihanaa....

Akkuporakoneenkin tilasin "hoppuhoolista" ennen tätä postausta. Entisestä ei tullut enää käyttökelpoista. Ukkokulta oli päiväunilla, joten Anton 11 v. antoi miehistä tukea oikean konevalinnan tekemisessä...(tämä olkoon sitten tämänvuotinen äitienpäivälahja...jotkut äidit kai toivoo/saa helyjä tai silkkiaamutakkeja, niin mitä toivoo tämä onneton...porakoneen tai joskus trangian taisin toivoa...no on ne helytkin kivoja...)