...viime viikonlopun saalis:
          1416613.jpg
3 kerrassaan huolella tehtyä tuolivanhusta. Kahdelta purettu verhoilukangas, liekö edellinen omistaja haaveillut entisöimistä, mutta lannistunut, koskapa aikalailla työtä näissä on, istuimessa 16 joustinta ja selkänojassakin 4...Tämän perhepotretin ottamisen jälkeen yksi sisaruksista hyppäsi  kyydistä ja lennähti pöllön pesään.
Puuosat eivät vaadi kunnostusta, sen verran tanua tavaraa. Parin vuoden päästä...tai ensi talvena, jos en malta itseäni hillitä...täytyy käydä jaakobinpainia, entisöintipiiri vai verhoilupiiri ensi syksynä....oma sohvaperunani suositteli menemään molempiin piireihin...laskeskeli varmaan, että oisin vähemmän kotona ja hän saisi entistä enemmän katsoa jääkiekkoa taivaskanaviltaan..

Ja tuolilastihan ei ollut kokonaisuudessaan tuossa, vaan samaan syssyyn sain myös kaupantekijäisen:
          1416611.jpg
Kaunismuotoinen tuoli, säästetään tämäkin pahanpäivän varalle...

Joku kaipaili postausta kahvipussirintamalta...pari kuvaakin otin kännykälläni, mutta susia olivat...koitan uudelleen, kunhan joudan/jaksan/viitsin. Huominen menee kurssin kakkospäivänä, jolloin varsinaiset korit saavat muodon. Edellisen kerran kotiläksynä oli pussinpuolikkaista ommella määrämittaisia jonoja ja taitella ne pituussuunnassa "päreiksi", joilla huomenissa punominen tehdään.