...leijailee kenties asumukseemme....

Päivä kului Oulaisissa koulutuksessa. Lounasseuraksi sain pikkuserkku Sannan!! Ylipitkällä lounaalla kerkesin häthätää poiketa myös kirppiksellä...  olen viime aikoina bongaillut jonkunsortin pöytälamppua....tai en jonkunsortin, vaan juuri semmoista oikeaa. Ja siellä se oli! Juuri kun olin työystävä Merkulle todennut, että tämmösillä ex tempore -reissuilla parhaat löydöt tehdään! Hinta oli puolitettu alkuperäisestä, eli minulle hyvin mieluinen. Raskasta metallia, mitä lie messinkiä? Sähkösysteemit toimii, mutta pikkasen mietityttää, pitäisikö vaihtaa maadoitettu pistoke tms.....joten taidan vinkata blogistani ystävälleni sähkö-Ellulle, jospa hän kuvaa vilkaisi ja antaisi konsultaatiota asiasta.....Katkaisijakin on viehko väännettävä namiska!

Kangas on ihan siisti ja aika puhdaskin, mutta ei oikein väriltään  ihastuta. Joten jossain vaiheessa taidan  senkin verhoilla. Kuinkas muuten!

                      262294.jpg

Upean makuuhuoneen hyllylaudan on lahjoittanut PuuPekka! (näinhän sisustuslehdessäkin mainostetaan jokaikisen kynnysmaton tms tekijää;))