Iltana jonakin pistäydyin varsin vain, ilman suurempia intohimoja Huuto.netissä. No, siellä oli huudettavana jakkara/käsityökoriyhdistelmä. Ja väärin, en meinannutkaan sitä huudella. Sattuu olemaan niin, että moisen kapistuksen olen joskus jo markka-aikana ostanut kirpparilta, muistaakseni 25 mk oli hinta. Esine kun oli siinä rajoilla, että onko se ihana vai kamala... Palli on ollut ihan käytössäkin, nyt tosin se on ollut vammautumisen seurauksena hieman syrjemmällä. Nilkkulotta on tullut siitä. Ja on verhoilukin kulunut aikalailla.
                            243644.jpg


Ja kuinka ollakaan, sain jostain kumman ajatuksen: "hei, tuonhan vois vaikka ENTISÖIDÄ & VERHOILLA!!!" No siinä telkkua katsellessa kävin purkukurssille.(oli sunnuntai-ilta, katsoin Perhe sotajalalla -hullutusta ja Maajussille morsianta..hävettää myöntää, mutta näin alas olen vajonnut....)

                            243640.jpg

Joku kaunis päivä palli saa uuden sievän kankaan. Mutta: tätäkään projektia en kiireellä pilaa, eihän mulla oo kangastakaan vielä tilattuna...perhe vähän huokaili, että joopa taas; olen kuin se maalaripoika vanhassa lastenlaulussa, kun vahingossa innostui maalaamaan jo naapurin kissankin....

Ajattelin tähän laittaa samalla kuvia Ringo-koirulin uudesta talvitakista, mutta en poloista raaski kesken unien herättää valokuvattavaksi, joten ehkä ensi kerralla!

Ai niin, Huuto.netissä sen pallin, mutta kangasverhoillun, hinta oli 30 euroa, liekö vielä siitäkin noussut...