Koko päivä verhoilua.
Erkkiin istuinosaan laitettuja heiniä ensin tasoittelin möykyttämiksi ja ompelin läpiveto-ompeleet, joilla heinistä ommellaan ikäänkuin patja. Se onkin hauskaa hommaa, yksikään ommel kun ei saa kiinnittyä alla oleviin jousiin. Eihän siinä muuten mitään, mutta ainut rako josta jouset näkee, on tuossa vaalean riman alapuolella, oisko 2 cm korkea... Ompeleet kiristetään lopuksi käsin vetämällä kunnolla, hyvä jos ei lanka katkea!!
          386643.jpg
Tuossa kuvassa ei ne ompeleet näy, otanpa niistä ensi kerralla lähikuvaa, kunhan tuon reunankin saan ommeltua. Istuimessa heinää on toista kiloa. juutti kiristellään ja naulataan nupinauloilla ympäriinsä, seuraavana on sitten se kantin eli reunan ompelu.

Busineksiakin tuli tehtyä. Kirpparilta ostettu tuoli (katsoa tekstiä 13.11., jos kiinnostaa...) kohtasi sukulaisensa: verhoilutoveri Enni toi uuden projektin itselleen ja kuinka ollakaan, tuo kirppariostos on aivan samanlainen jalkamalliltaan ja kooltaan !! Joten kauppasin omaani Ennille ja hetken harkinnan jälkeen hän ymmärsi oman parhaansa ja tuolin osti!! Tosin irrotin sen ihanan paperinarukankaan itselleni, jos sitä joskus johonkin tarttis... Nyt saa parivaljakko jatkaa yhteistä elämää  uudessa kuosissa!!