Toukokuun sny-paketin saapumisen myötä salaisuuksien verhot aukenivat. Helsingistä postileimojen perusteella päättelin jo aiemmin sny:n olevan. Kanerva paljastui salaisuuksien verhon takaa!! Hänen blogissaan olen joskus sattunut poikkeamaankin. Kiitos Kanervalle mukavasta sny-vaihdosta!!

Paketista paljastui aivan upeat palmikkovillasukat!! Pääsevät heti töihin, aittayösukiksi, alkukesän yö ovat aika viileitä! Todella hienoja palmikoita olet Kanerva rustannut, älä ole turhan vaatimaton!! Paketista löytyi myös kiva liitutaulu, viestitauluksi eteiseen päätynee. Kuvassa olevista herkuista lakun söin tässä kirjoitellessa (samaa lakua, mutta pussimallia, lähetin omalle sny:lleni!), pähkinät pistetään reppuun retkievääksi. Ja sinnehän voisi laittaa lautasliinatkin ja kattaa oikein hienon retkilounaan! Melissa ja Ringo lähettävät kiitokset koiran namuista!! Ja melkein parasta (sukkien jälkeen ainakin) oli taas kirje, niitä on aina kiva saada !!

       629952.jpg
Jotenkin hassusti kuvassa lopsottaa tuon toisen sukan kantapää, ihan oikein ja sievästi se kylläkin on neulottu; kuvaustekninen erhe....taas kerran....
Tämä snyssäily (uusi sana; itse keksin!) on ollut todella mukavaa puuhaa, sekä pakettien saaminen, että niiden kyhäily ja lähettäminen. Suositellaan lämpimästi elämän piristämiseksi!!