Kiitos Tuijan ja Cian: Meemi, var så god.... Siis 7 faktaa minusta

1. Veriryhmäni on B rh pos, Hdl, Ldl ja triglyseridi arvoni ihanteelliset, verensokeri normaalilla tasolla, BMI hieman yläkanttinen, näkö ja kuulo normaali.....heh...siinä teille faktaa...
2. Vuorokaudessani on liian vähän tunteja tai sitten työnteko haittaa harrastustoimintaani, ts. sairastan "mukavien asioiden maniaa", kuten blogista näkyy...
3. Minulla on vahva viha/rakkaussuhde koiriimme. Inhoan niiden karvojen imuroimista ja jalkapohjista nyppimistä, p...n siivoamista pihalta, sateessa kastuneen koiran kuivaamista, nurmikkoon kaivettujen kuoppien täyttämistä...sitä paitsi aina, jos budjetti on tiukalla, pitää varmasti jotakin koiraa (=yleensä Melissaa...) viedä Marika-tohtorille ja leikata tai muuten operoida....kuitenkin rakastan noita koiruja yli kaiken!
4. Olen yltiöpäisen positiivinen luonteeltani!! Asioilla on mielestäni taipumus järjestyä!!
5. Minulla on 2 ihanaa tytärtä ja 2 mukavaa poikaa!!
6. Yöpyödälläni täytyy aina olla jokin kirja "vaiheessa", vaikken kerkeäisi joka ilta sitä edes avata, sen on oltava saatavilla!!
7. Mottoni on: asialliset asiat hoidetaan, muuten voidaan olla kuin ellun kanat...

Nyt se on tehty!! Ja nyt, korvauksena itselleni siitä, ettei motskarilomalla kannata käydä juurikaan kirppareille: lähden Raaheen kierrokselle !!! edit. illalla: Saldo em. kirpparireissulta: 600 grammaa Marie-mohairlankaa (harmahtavanruskeaa, kultalankaa hippusen) 5 euroa. DDR-aikainen, punainen "oikea" herätyskello, joka ei taatusti (vielä!) toimi 5 euroa, punainen peltipurkki valkoisin sydämin, 1,50 euroa. Arabian mansikkareunainen pullavati sarjaa keräävälle ystävälle lahjaksi 40 snt!!!