...satoi aamulla, eli on turha enää syyttää hellettä joutilaisuudesta, joten kaivoinpa esiin keväällä telakalle laitetun tuolin. Sehän kaipaa enää päälliskangasta ja käsinojien paikalleen ruuvailua; tänään sain kaavat piirreltyä muoviin tuolin päältä. Niiden on parasta ollakin hyvät ja istuvat, sen verran tyyriitä tahtoo nuo verhoilukankaat olla, ettei viitsisi piloille leikata...Tämänkin tuolin villasekoitekangas on alunperin maksanut yli 60 euroa metri, itse ostin sen kylläkin poistona huomattavasti halvemmalla. Siis todella huomattavasti halvemmalla! (toisto siltä varalta, että jos vaikka rakas miehenikin tätä blogia sattuu joskus lukemaan!) Kuvassa mallailen pystysauman kohtaa, sen tulee jäädä piiloon käsinojan alle. Valitettavasti Upsider ei sponssaa tätä blogia, vaikka kuvasta vois niin päätellä :(((

169914.jpg




Eilenkin yritin jotain tehdä verhoilun eteen: ulkona hullussa helteessä revin enricon rintakarvoja...tai siis keinojouhta, jota köydeksi punottuna olen ostanut, möyhensin käyttökuntoon. Jossain vaiheessa talvea sitä tuolin tekoon tarvitsen ja on etukäteen viisaampaa tehdä tuo sotkuinen työ kesällä ulkona, kuin talvella sisällä. (siivoushullu kun en ole, koitan välttää turhan sotkun tekemistä...) Siinä vaan pohdin, että miksihän se keinojouheksi tituleerattu kookoskuitu on mustaksi värjätty, voiskohan joku kookoskuidun värjääjä kommentoida? Se väri nimittäin tarttuu käsiinkin, jos ei muista työhanskoja käyttää repiessä.

Kieltämättä pikkusen härskin näköistä tavaraa...

edit. kuva kadonnut!!!!

 (raportti joululahjarintamalta: eka sukka on kärkikavennusta vaille valmis.Pari elokuvaa on tullu siinä ohessa kateltua, lauantaina taas kerran Con Air -lento vapauteen ja tänään Munchen ärrältä vuokrattuna. Eilen yritin kattoa Sakaalin, mut uni tuli kesken, ei auttanu vaikka oli ihku Richard Gere pääosassa...)